Harry Styles bliver venner med kæmpefisk i magisk musikvideo til ny single ‘Adore You’

Næste fredag udgiver Harry Styles sit andet soloalbum ‘Fine Line’, og i den anledning har han nu udsendt albummets hovedsingle ‘Adore You’ med en tilhørende magisk musikvideo.

Videoen er instrueret af Dave Meyers, der blandt andet har lavet musikvideoer for Billie Eilish og Travis Scott, og udspiller sig i en lille fiskerby på den fiktive engelske ø Eroda (Adore stavet bagfra). På øen er der altid skyet og beboerne hænger konsekvent med mulen, i hvad videoen beskriver som et »resting fish face«.

Lige indtil Harry Styles’ karakter fødes med et magisk, skinnende smil, som straks får resten af beboerne til at isolere sig fra ham. Og da ensomheden ser mest sort ud, bliver Styles i stedet ven med en fisk, der hurtigt vokser sig kæmpestor.

Som prikken over i’et på den stemningsfulde og meget filmiske musikvideo er selveste Rosalía med som fortællerstemme.

I forbindelse med sit nye album, der udkommer 13. december, drager Harry Styles på verdensturné i 2020, hvor han blandt andet gæster Royal Arena. For et par uger siden var han desuden vært på ‘Saturday Night Live’, hvor han spillede albummets to singler ‘Lights Up’ og ‘Watermelon Sugar’ og imponerede med en stærk komisk timing under diverse sketches.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af