Harry Styles udviste stort komisk talent som vært på ‘Saturday Night Live’

I går aftes debuterede Harry Styles som vært på det legendariske amerikanske sketchshow ‘Saturday Night Live’, og allerede under sin åbningsmonolog slog sangeren fast, at han har et stort komisk talent.

Han tog både pis på sine egne ultra kortvarige forhold, mens han meget selvironisk proklamerede, at hans prioritering nu engang er at »lave musik, have fantastisk hår og så lave komik og derefter tage sig af sin familie og venner«. Og for at bevise, at han er en seriøs musiker, rykkede han naturligvis monologen over til et klaver, så han kunne akkompagnere sig selv, mens han talte.

Aftenen bød også på en række sketches med Styles, hvor han blandt andet spillede den ene halvdel af et islandsk par til fødselsforberedelse og en Popeye-sulten praktikant, mens han også selv indtog rollen som musikalsk gæst. Her optrådte han med de to singler fra hans kommende studiealbum ‘Fine Line’, nemlig numrene ‘Watermelon Sugar’ og ‘Lights Up’.

I forbindelse med det nye album drager Harry Styles på verdensturné i det nye år, hvilket blandt andet tager ham forbi Royal Arena i 2020.

Læs også: When Saints Go Machine er programmeret til at kigge fremad – det er dig, der er bagud

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af