Her er ti koncerter, du skal opleve i februar

Vi har fundet ti koncerter, der kan lyse årets sidste vintermåned op, og du kan opleve alt fra stadionrap til electropop, når navne som Stormzy, Schoolboy Q og Georgia kommer til landet. Så frem med kalenderen og få sat nogle krydser.
Her er ti koncerter, du skal opleve i februar
Stormzy. (Foto: Tristan Fewings/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kindness
2. februar, Lille Vega

Der er søndagsfest i Lille Vega, så ring til din chef og meld dig mandagssyg på forhånd. Kindness blander house med soul og udgav sidste år det stærke album ‘Something Like a War’, hvor han blandt andre arbejdede sammen med Robyn og Sampha.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dopha
6. februar, Ideal Bar, København + 7. februar, Turbinen, Randers + 8. februar, HeadQuarters, Aarhus

Den danske sanger har blot to sange på cv’et, men de vidner begge om et stort talent og en bred spændvidde. Dopha spiller sine første solokoncerter i februar, og det er en fremragende anledning til at finde ud af, hvordan hendes dragende univers folder sig ud på en scene.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Young M.A

9. februar, Lille Vega

Brooklyn-rapperen brød igennem internationalt med bangeren ‘OOOUUU’ tilbage i 2016, men sidste år udgav hun så endelig sit debutalbum ‘Herstory In the Making’, hvor den tilbagelænede attitude blandt andet kom til syne på den iskolde ‘Kold World’: »It’s a cold world / buy a fur / brrr brrr«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Schoolboy Q
15. februar, Store Vega

Frem med bøllehatten, for TDE-stjernen vender tilbage til Danmark – denne gang med sit stærke album ‘Crash Talk’ i kufferten. Q er altid medrivende live, så mon ikke han får tændt godt op under Store Vega?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Georgia
17. februar, Lille Vega

På scenen er Georgia helt alene med sit trommesæt, men det holder bestemt ikke hendes dansevenlige electropop tilbage. Der kommer til at være fuld smæk på Lille Vega med sangene fra dette års velproducerede album, ‘Seeking Thrills’ – ligesom der var til NorthSide sidste år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stormzy
21. februar, Royal Arena

Stormzy er nærmest blevet for stor til grime, og på sit seneste album, ‘Heavy Is the Head’, spredte han for alvor sit vingefang ud. Efterhånden er han blevet et af de allerstørste navne på den engelske musikscene, og nu er han også ved at slå i gennem i USA. Stormzy har et nært forhold til sine danske fans efter et hav af mindeværdige koncerter her til lands, så der kommer utvivlsomt til at være kærlighed i luften i Royal Arena.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Journey: (Sandy) Alex G, Vegyn m.fl.
21. februar, Lille Vega

Ikke én, men hele to (!) Frank Ocean-håndlangere er på plakaten til denne Journey-aften. Først tager vi amerikanske (Sandy) Alex G, der udgav et af sidste års bedste album med det smuldrende ‘House of Sugar’. Britiske Vegyn leverede også et fremragende album sidste år, og beatsmeden (der har hjulpet til på Oceans ‘Endless’/’Blonde’) blander blandt andet IDM og eksperimenterende hiphop til sin helt egen cocktail. Det må betegnes som et scoop, at Smash!Bang!Pow, der står bag Journey-arrangementerne, har fået dem til Danmark på samme aften.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Moor Mother
21. februar, Alice

Moor Mother er en af fanebærerne på tidens eksperimenterende hiphopscene. Hun bruger meget støj i sin musik, blandt andet på åbningsnummeret til hendes seneste album, ‘Analog Fluids of Sonic Black Holes’, hvor strygere skærer hårdt igennem klagesangen. Det bliver en udfordrende koncert, som helt sikkert kan udvide din hiphophorisont.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Journey: MS Banks, Goldie 6is, FVN m.fl.
27. februar, KPH Volume

Den britiske rapper MS Banks kommer til at lægge de rå omgivelser i KPH Volume ned. Se bare i ovenstående video, hvordan hun overtager salen med sin overlegne attitude, og forestil dig så, hvor intenst det kan blive, når man skærer ned på størrelsen af salen. Til dette Journey-arrangement kan man også opleve nye danske rappere som Goldie 6is og FVN.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

School of X + Dirt Bike
28. februar, Hotel Cecil

Denne aften på Hotel Cecil står i fremtidens tegn. School of X’s eksperimenterende pop inviterer til fordybelse, og den seneste ep, ‘Destiny’, er et skattekort over fængende melodier og små detaljer, man kan gå på opdagelse i. Support leveres af Dirt Bikes fritsvævende sange, der giver en lyst til at sparke kværnen i gang og køre derudaf uden mål eller retning.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af