Tame Impala sætter gang i fesen bryllupsfest i den overdådige one take-musikvideo til ‘Lost In Yesterday’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi glæder os afsindigt meget til Tame Impalas kommende album ‘The Slow Rush’, der udkommer den 14. februar. Og det har den nye musikvideo til singlen ‘Lost In Yesterday’ ikke ændret på – tværtimod!

I videoen er Kevin Parker forsanger i et falleret balleband, der forgæves forsøger at sætte gang i en fesen bryllupsfest. Den er filmet i én lang cirkulær bevægelse, hvilket i sig selv er en imponerende bedrift, der skaber en overdådig visuel side. På en halvsyret måde bliver festen federe og federe for hver omgang kameraet kører i rummet – lige indtil videoens dramatiske klimaks. Dermed understreges sangens tekst: »Eventually, terrible memories turn into great ones«.

‘Lost In Yesterday’ er den femte (eller sjette kan man argumentere for) sang fra det kommende Tame Impala album. Tidligere har vi fået ‘Patience’, ‘Borderline’, ‘Posthumous Forgiveness’ og ‘It Might Be Time’. Vi krydser fingre for, at albummet lever op til vores høje forventninger og at Roskilde Festival booker Tame Impala til Orange Scene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af