Soundvenue støtter nødlidende kulturinstitutioner med gratis annoncering under Corona-krisen

Soundvenue støtter nødlidende kulturinstitutioner med gratis annoncering under Corona-krisen
Culture Box' crowdfunding-kampagne får nu gratis eksponering hos Soundvenue. (Foto: Mantas Hesthaven)

I denne krisetid, hvor også kulturverdenen er ramt hårdt på økonomien af Corona-virussen, tilbyder Soundvenue en udstrakt hånd til de små og nødlidende institutioner og spillere i kulturlivet, der lige nu kæmper for overlevelse, i form af gratis annoncering.

Medievirksomheder landet over oplever, at marketingskampagner bliver udskudt eller aflyst i en lind strøm, og en del af bannerpladserne står derfor tomme. Det har Soundvenue besluttet at få det bedste ud af.

»Det paradoksale er jo, at vi i denne tid har fat i flere læsere end normalt, men mange annoncører er tvunget til at sætte deres kampagner i bero grundet krisen. Vi har derfor besluttet at tilbyde den annonceplads, der står tom, kvit og frit til promovering af nødlidende kulturinstitutioners crowdfunding-kampagner og digitale redningsinitiativer«, fortæller Soundvenues chefredaktør, Nicolai Torp.

De første donerede kampagner kører allerede nu på Soundvenue.com.

»Vi kan ikke love at få plads til alle, eller den eksakte mængde af eksponering, men alle er velkomne til at kontakte os, og vi kan love, at vi vil arbejde for at hjælpe mest muligt«, siger Nicolai Torp.

Soundvenue er det største medie i Danmark med fokus på de 18-35 årige og har ifølge Dansk Online Index mere end en halv million unikke brugere månedligt på Soundvenue.com alene.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af