Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – et årti efter ‘Call Me Maybe’ mestrer Carly Rae Jepsen stadig den perfekte popsang

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – et årti efter ‘Call Me Maybe’ mestrer Carly Rae Jepsen stadig den perfekte popsang
Carly Rae Jepsen. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Carly Rae Jepsen ‘Beach House’

Carly Rae Jepsen har været på dates med »boys around the world«, og alt for ofte er de bare ude på at knuse hendes hjerte. Det synger hun om på den kække og skarptskårne ‘Beach House’, der peger frem mod det kommende album ‘The Loneliest Time’, der udkommer 21. oktober.

Vi husker selvfølgelig alle Carly Rae Jepsens nu ti år gamle megahit ‘Call Me Maybe’ og måske også det efterfølgende Owl City-samarbejde ‘Good Time’, der reddede begge parter fra one hit wonder-status.

Men hvis man ikke har fulgt med i hendes karriere sidenhen, kan man sagtens have misset, at Carly Rae Jepsen har været en af de dygtigste og mest konsekvente popsnedkere derude, nærmest lige siden megahittet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. PinkPantheress & Sam Gellaitry ‘Picture in My Mind’

PinkPantheress’ mildt digitale og totalt TikTok-parate vokal tog sidste år internettet med storm. Vi var derfor sønderknuste, da hun aflyste sin optræden på årets Roskilde Festival, men det er egentlig et fint plaster på såret, at vi i stedet får denne smukke, tænksomme breakup-hymne, som hun har lavet med producer og vokalist Sam Gellaitry.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Hans Philip ‘Juno 18’

Kan du huske, da Hans Philip i forbindelse med P3 Guld 2020 spillede en forsigtig keyboardballade som en slags intro til det noget mere energiske Kesi-samarbejde ‘Blå himmel’? Nu er nummeret ude i fuld længde via endnu en optræden hos den internationale YouTube-kanal Colors, og det er ganske smukt og følsomt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Mas ‘Langt fra’

Nu hvor vi har nævnt den tidligere Ukendt Kunstner-rapper, er det jo passende, at vi lige kigger på, hvordan arven fra Ukendt Kunstner lever videre. Det gør den blandt andet med Mas, hvis inderlige hiphopvers og melodiøse omkvæd på ‘Langt fra’ fungerer fornemt sammen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Doechii feat. Rico Nasty ‘Swamp Bitches’

Den nyeste satsning fra pladeselskabet TDE (der tidligere husede Kendrick Lamar) er hiphopkometen Doechii. Doechii er aktuel med ep’en ‘She/Her/Black Bitch’, og her er det tydeligt, at talentet i hvert fald er i orden. Især når hun på tracket ‘Swamp Bitches’ allierer sig med en anden af tidens mest spændende rappere, nemlig Rico Nasty.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Laura ‘Tokyo’

W.A.S. Entertainment-stjerneskuddet Laura imponerede i maj med sin debutsingle ‘Livstid for altid’. Nu er hun tilbage med en ny electropop-ørehænger, der nægter at forlade dit sind.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Capitana feat. Lois ‘All the Way’

Dansk-argentinske Capitana (aka Nanna Fittipaldi) debuterer med denne æteriske popsang, der både inkorporerer spansk og engelsksproget vokal. Sangen er opstået i drømmen om at rejse væk, og netop denne eventyrlystne fornemmelse kan tydeligt mærkes. Sangen peger frem mod en ep, der lander næste år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Four Tet ‘Mango Feedback’

Producergeniet Four Tet udgav denne uge to sange: Den hastige ‘Mango Feedback’ og den mere varsomme ‘Watersynth’. Vi er især glade for førstnævnte, der blander microhouse, UK garage og loopede strygerpluk i en rigtig velsmagende cocktail.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Felix E. ‘Good Intentions’

Felix Ewert har spillet trommer for så mange af landets store popstjerner, at han næppe selv ville være i stand til at tælle dem. Med så meget tid på landets scener er det svært ikke at opbygge lidt forståelse for, hvordan man skærer en stærk popsang, og det er netop det, Felix E. her har begået i soloregi.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Danger Mouse & Black Thought feat. ASAP Rocky & Run the Jewels ‘Strangers’

Denne fredag udkom albummet ‘Cheat Codes’ fra The Roots-rapperen Black Thought og superproduceren Danger Mouse. Kort før udgivelsen fik vi dog singleforløberen ‘Strangers’; et regulært posse cut med toplækre gæstevers fra både ASAP Rocky og begge Run the Jewels-medlemmer.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af