Elon Musk starter 2024 med at gøre nar af Green Day

Elon Musk starter 2024 med at gøre nar af Green Day
Elon Musk. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Det faldt ikke i god jord hos Elon Musk, da Green Day under en nytårskoncert ændrede lyrikken til 2004-hittet ‘American Idiot’.

Helt konkret drejer det sig om linjen »I’m not a part of a redneck agenda«, der i sin tid blev skrevet som en kritik af Irakkrigen og ikke mindst George Bush, men som frontmand Billie Joe Armstrong nytårsaften ændrede til »I’m not a part of the MAGA agenda«, en tydelig stikpille til Donald Trump.

Denne ændring brød Musk sig imidlertid ikke om, hvorfor tech-milliardæren dagen efter tog til tasterne på sit medie X (tidligere Twitter) for at besvare et tweet fra brugeren Not the Bee.

»Green Day prøvede at bevise, at de stadig er seje, ved at ændre lyrikken for at ramme MAGA-agendaen på tv i går«, lød det oprindelige tweet, hvortil Musk svarede: »Green Day går fra at rase mod maskinen til milquetoastedly at rase for den« efterfulgt af en række græde-grinende emojier.

Og hvad i alverden betyder så milquetoastedly, spørger du? Det var en anden X-bruger venlig nok til at forklare, og vi har altså at gøre med et ord, der betegner en »sky, sagtmodig eller underdanig person«.

Se hele korrespondancen herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af