Charli XCX og Billie Eilishs ‘Guess’ er sommerens bedste sang – hvis du spørger Olivia Rodrigo

Charli XCX og Billie Eilishs ‘Guess’ er sommerens bedste sang – hvis du spørger Olivia Rodrigo
Olivia Rodrigo. (Foto: PR)

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at ‘Brat’ af Charli XCX var lyden af denne sommer. Den britiske popsternes sjette album har været intet mindre end et kulturelt fænomen.

Så selvfølgelig har denne verdens andre store popstjerner også lyttet til det. Som for eksempel Olivia Rodrigo, der i et nyt interview hos Complex har afsløret, at en af sangene fra ‘Brat’ har været hendes personlige sommerhit.

»Jeg elsker Charli XCX og Billie Eilishs sang ‘Guess’«, siger hun her. »Så god. Den har været på repeat«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Guess’ kommer fraktisk ikke fra den officielle ‘Brat’-trackliste, men stammer fra deluxe-udgaven med den lange og meget meta-agtige titel ‘Brat and It’s the Same but There’s Three More Songs So It’s Not’.

Den 1. august udkom et remix af ‘Guess’ med Billie Eilish, der siden har taget verden med storm – også takket være en mindeværdig musikvideo. Det er altså den version, som Olivia Rodrigo ser ud til at referere til.

Olivia Rodrigo selv har også haft en del at se til på det seneste. I efteråret 2023 udgav hun albummet ‘Guts’, og har efterfølgnede været på en større turné, der besøgte Danmark tidligere i år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af