Lana Del Rey er lige blev gift med alligator-tourguide – se videoen

Lana Del Rey er lige blev gift med alligator-tourguide – se videoen
Lana Del Rey. (Foto: Erik Voake/Getty Images for Roc Nation)

Siden maj har internettet været travlt optaget af at følge med i Lana Del Reys nye romance med manden Jeremy Dufrene – ikke mindst fordi han bestrider det pudsige hverv som tourguide i Louisianas sumpområder, hvor han sejler folk ud for at se alligatorer.

I går kom det så frem, at parret 23. september fik lavet en såkaldt ægteskabstilladelse. Ifølge amerikansk lov har man efterfølgende 30 dage til at blive gift – og så længe skulle der ikke gå.

Ifølge The Daily Mail og People har verdens mest medieombruste krokodille-guide og singer-songwriteren med det borgerlige navn Elizabeth Woolridge Grant nemlig kunnet kalde sig mand og kone siden torsdag.

Parret holdt en mindre bryllupsceremoni ved Des Allemandes i Louisina, hvilket er området, hvor husbonden agerer tourguide.

»Det var her, de mødte hinanden første gang«, fortæller en anonym kilde til People. »Det var et smukt, afslappet og familieorienteret bryllup. Fokus var bare på deres kærlighedshistorie«.

The Daily Mail er desuden kommet i besiddelse af en video fra bryllupsdagen, der (tilsat tvivlsom elevatormusik) viser Lana Del Rey i hvid kjole gå side om side med sin ægtemand. Se den herunder.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af