Shop med omtanke

Karantænekondi? Træningseksperten peger på tre af de bedste sports-bh’er

En gennemsnitsbarm hopper 6 cm. op og ned, når man løber. Og det er ikke alle sport-bh'er, der kan klare mosten, fortæller personlig træner Sara Jin Smidt, der her anbefaler de bedste af slagsen.
Karantænekondi? Træningseksperten peger på tre af de bedste sports-bh’er
Sports-bh fra danske moshi moshi mind (Foto: moshi moshi mind)

Når man vader rundt i byen i disse dage, lader det til, at corona har affødt to karantænetyper. Der er dem, som marcherer op og ned ad bænke i parken og squatter for rødt i fodgængerfeltet. Og så er der alle os, der kæmper en anelse mere med selvdisciplinen.

Ja, det kan da godt være dovenskab, bevares. Men det kan også skyldes, at man ikke har det rigtige udstyr. Og er der noget, man helst ikke skal gå ned på, så er det en god sports-bh – der yder ordentlig support, er behagelig at have på og flot nok til at smide på både før, under og efter træning.

Vi har fået Sara Jin Smidt, chefredaktør på magasinet FIT LIVING, personlig træner og kvinden bag bloggen Healthy Skinny Bitch, til at anbefale tre særligt gode sports-bh’er.

Casall Move Around

»Casall har gennem tiden vundet flere priser for deres sports-bh’er, og det er ikke uden grund. Den her er lavet med udgangspunkt i deres iconic sports-bh, men med en lille feminin detalje på den ene strop. Den har medium til høj support, hvilket betyder, at du som navnet antyder kan bruge den til alt fra styrketræning til HIT og højintens træning med hop og løb, der kræver lidt ekstra støtte. Dog er den uden bøjler og hægter, så har du en ekstra stor barm, så gå efter en sports-bh, der er lavet specifikt dertil«.

Adidas Don’t Rest Alphaskin

»Gennemsnitsbarmen hopper 6 cm. op og ned ved hop og løb, og netop derfor er det indiskutabelt, at en god sports-bh er alpha og omega, når det kommer til din træningsgarderobe. Denne fra Adidas er en helt klassisk sports-bh med en let patting ved brystet og raceback-rygudskæring, der giver dig en god støtte ved højintens træning. En uundværlig basis-bh til dig, som har en lille eller mellemstor barm og ønsker at give dine bryster den optimale støtte«.

Moshi Moshi Mind Bra Top Hop

»Moshi moshi minds bløde univers ses tydeligt i deres klassiske top bra, der er perfekt til de roligere træningsformer som yoga, pilates og meditation. Sports-bh’en er lavet med en bred kant og skærer et stykke under brystet, hvilket gør den mere egnet som træningstop til f.eks. hot yoga, hvis du er en af dem, der hurtigt føler dig lidt nøgen iført en sports-bh. De tynde stropper og bløde stof gør bh’en feminin og elegant, men yder til gengæld ikke så meget støtte, hvilket betyder, at du kun bør bruge den ved rolige aktiviteter, gang eller som en del af din hyggegarderobe – men her vil du til gengæld ikke finde noget mere behageligt«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af