Shop med omtanke

Fire apps enhver sneaker-fan bør have på sin mobil

Der er et hav af apps derude. Vi har bedt tre sneaker-eksperter fortæller om dem, de selv bruger.
Fire apps enhver sneaker-fan bør have på sin mobil
Mathias Ong er blandt de eksperter, der peger på sneaker-apps. (Foto: Klara Løkke for Soundvenue)

Legit Check

Karl Faurholt, 23, stifter og ejer af KarlsKicks, @karlskicks:

»App’en er god, da rigtig mange unge mennesker bliver snydt på nettet i forbindelse med salg af kopivare. Falske sko er så tæt på de rigtige modeller, at man selv med et trænet øje ikke altid kan se forskel.

Med Legit Check har man lidt større sandsynlighed for at købe det produkt, man regner med. Da mange limited edition-sneakers kun handles secondhand, er det et kæmpe markedet. App’en kan spare én for mange tusinde kroner og søvnløse nætter«.

(Tjek i øvrigt også deres Instagram, hvor de deler mange små tip. App’en er altså pt. ikke tilgængelig til iOS, men Karl mener også, at den lignende app CheckCheck skulle være god.)

StockX og SNKRS

Mathias Ong, 25, youtuber/influencer, @mathias.ong:

»Jeg bruger kun de her to apps. StockX viser dig den billigste udbudspris. Hvis prisen er for dyr, kan du placere et bud, og hvis du er heldig, går handlen igennem. Dog tager StockX mere end ti procent i gebyr, så helt billigt er det ikke.

Jeg har app’en, fordi deres priser er blevet den generelle reference ved sneaker-handler. For eksempel går mine Jordans kun for 2.500 kroner lige nu, fordi prisen er faldet på StockX«.

»SNKRS er Nikes egen app. De releaser alt fra kedelige Huaraches til nye Jordans. Dog er det ikke alle Nike-produkter, du kan finde derinde. App’en virker helt fint, jeg har aldrig oplevet tekniske fejl eller annullerede ordrer. Men vær forberedt, du kommer til at tage mange L’s. Chancen for at vinde deres raffles er meget lille«.

Wanna Kicks

Christian Draeger de Blanck, 27, marketingchef hos Rezet Sneaker Store, @rezetstore:

»Der er mange gode apps og hjemmesider derude, hvor man kan holde sig opdateret på de nyeste releases og købe/sælge sneakers. Wanna Kicks er en sjov og anderledes sneaker-app, hvor du virtuelt via AR (augmented reality, red.) kan prøve alle de sko, du vil, hjemmefra. App’en fungerer overraskende godt og kan være et godt redskab, hvis du shopper online«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af