Shop med omtanke

De bedste hoodies anbefalet af folk, der elsker dem

En god hættetrøje er næsten blevet en del af de flestes basisgarderobe. Vi har fået fire bud på et godt valg.
De bedste hoodies anbefalet af folk, der elsker dem
Hoodie fra Stüssy. (Foto: PR)
Sandra Guldberg Kampp i sin Weekday-hoodie. (Foto: Privat)

Weekday

Sandra Guldberg Kampp, 20, skuespiller (‘Kød & blod’), @sandrakampp:

»Det var overraskende svært at finde en helt basic hoodie til en fornuftig pris, som jeg faktisk kunne lide. Så fik jeg denne her af min bror i gave, og nu går jeg nærmest ingen steder uden den.

Den har et perfekt relaxed og oversized fit. Og så er den blød indeni og i god kvalitet. Min ser endnu ikke forvasket ud selv efter et lille år – hvis man vasker altså den rigtigt.

Weekday-hoodie. (Foto: PR)

Hvis man leder efter en helt basic hoodie, vil jeg klart anbefale den her – eller også at man går på genbrugsjagt. Der har jeg stort set alle mine andre fra.

Den er alsidig – om man så vil se lidt cool ud, gemme sig lidt for verdenen, sove eller græde endda, you name it

Har den tit på med en sweatshirt eller strik ud over, bare til nogle jeans eller ud over en kjole«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anders Bordinggaard i sin hoodie

Tonsure

Anders Bordinggaard, 32, lærervikar, @gordon.zola:

»Min yndlingshoodie den her vinter er fra danske Tonsure. Den er desværre ikke tilgængelig længere, men det er en grå zip-hoodie, som jeg er blevet ret afhængig af at gå med.

Jeg har en stor mørk frakke, jeg går med, og hoodien er perfekt at have inden under, hvor hætten fungerer som en slags hue for mig«.

Polina Vinogradova i sin Stüssy-hoodie. (Foto: Privat)

Stüssy og Manors Golf

Polina Vinogradova, 33, fotograf, @themisspopo:

»Jeg er en kæmpe sucker for Stüssy. 50 procent af min garderobe, som ellers ikke er særlig stor, er Stüssy.

Jeg elsker fittet og farven på denne, samtidig er det ikke en af de typiske jersey sweats, som man måske har fået nok af under Covid«.

Polina Vinogradova i sin Manor-hoodie. (Foto: Privat)

»Jeg ved godt, at min Manors-hoodie er mega basic/tør. Men hvis man kigger på brandet som en helhed, er det meget attraktivt. It’s very ‘dad’, and we love ‘dad’«.

Nicolai Achton i sin The North Face-hoodie. (Foto: Privat)

The North Face

Nicolai Achton, 34, filminstruktør (aktuel med ‘2 døgn’), @nicolaiachton:

»Jeg har altid synes, at det var dødssygt at købe tøj. Jeg er håbløst bagefter, når det gælder trends og tendenser. Men når jeg endelig bevæger mig ud i det, så har jeg én gylden tommelfingerregel, som altid har hjulpet mig med at vælge: What would Sivas do?

Hver gang jeg skal shoppe, så besøger lige Sivas’ Instagram, og så køber jeg præcis det samme som ham :) – hvis jeg har råd. Ofte sort og simpelt. Det virker hver gang.

Her er et billede af mig i en sort The North Face-hættetrøje, som jeg har købt på nettet. Jeg er stadig i tvivl, om den er ægte – men jeg elsker den«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af