Shop med omtanke

Vild med striber: 3 stilinspirationer om deres favoritter

Striber forsvinder aldrig helt fra modebilledet og er en enkel måde at spiffe din garderobe lidt op.
Agnes Buch. (Foto: Privat)

SNS Herning x Comme des Garçons-strik

Agnes Buch, 29, kreativ konsulent hos bureauet Holidays og stylingredaktør hos Elle, @agnesbuch:

»Min favorit er denne bretonstribede sag fra et collab mellem SNS Herning og Comme des Garcons. Jeg elsker den rene uldkvalitet, der ikke kradser, og så er jeg vild med de karrygule detaljer, der lige giver den lidt ekstra spice«.

»Derudover er det sjovt, at et mindre dansk brand har lavet et collab med selveste Comme. Så der er også lidt point på samlerobjektskontoen«.

»Jeg holder meget af striber i min garderobe generelt. Det er klassisk og holder ligesom på den lange bane. For mig er striber ikke en trend, der ryger ud sammen med diverse dyreprint, hvor jeg måske har ladet mig rive med af en stemning«.

»Herhjemme er Mads Nørgaard kongen af striber, og jeg har flere af hans 101’ere i skabet«.

Emil Wilk i Delta Lab Studios under sessions til M.I..L.K.’s næste album. (Foto: Tue Blichfeldt)

Babett-skjorte

Emil Wilk, 33, kendt under musikeraliasset M.I.L.K., @m.i.l.k._:

»Striber er skønno! Et lille dolce vita-touch og rivera-stemning. For mig er de lodrette striber favoritten pt frem for de vandrette. De er mere atelier end sailor«.

»Det her er en håndsyet skjorte med grønne striber fra Babett«.

Rebecca Vera Stahnke. (Foto: Privat)

Vintage-skjortekjole

Rebecca Vera Stahnke, 32, indehaver af genbrugsuniverset Veras, @rebeccaverastahnke:

»Min stribede sailor vibe-skjortekjole er vintage og – selvfølgelig – brugt og fra min seneste rejse, hvor jeg tog en måned ud af kalenderen og rejste rundt med min kæreste i Asien«.

»Den har de smukkeste unikke guldknapper med delfiner og skildpadder, en perfekt oversize-pasform og så elsker jeg, at den kan bruges året rundt med bare stænger eller med bukser under – og at jeg let kan dresse op og ned til fest. Jeg er helt overbevist om, at den har en masser år på bagen endnu i min brugte garderobe«.

»Jeg har meget stribet tøj. Jeg går efter striber, som har mere end to farver, og hvor der er flere tykkelser af striber«.

»Striberne er for mig en klassiker. Ligesom mange andre mønstrede sager, så gør de det super let at bruge til forskellige anledninger og mikse sammen med andre mønstre og farver for at gøre tøjet helt mit eget«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af