Digi-snacks: Batmans nye slæde, NFL-stjerne i ‘Call of Duty’ og fashionabel metro-ged

Digi-snacks er små bidder af internettets drømmekage. Værsgo'.

Batmobile

Vi har tidligere set et glimt af Batmans kommende karet i det første billede, der slap ud fra næste års længe ventede superheltefilm ‘Batman v Superman’. Nu er der kommet et nyt, mere detaljeret billede, hvor The Batmobile fremstår i alt sin magt og vælde.

Den nye version ligner lidt det, der ville blive resultatet, hvis Christian Bales og Buster Keatons udgaver af Batmobilen besluttede sig for at få et barn.

‘Batman v Superman’ kommer til Danmark 24. marts 2016.

 


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Marshawn Lynch er én af den nordamerikanske fodboldligas mest farverige stjerner. Han er running back i klubben Seattle Seahawks og går under navnet ‘Beast Mode’. Han kunne være manden, der havde vundet dette års Super Bowl for klubben, hvis de da ikke havde fucket alt op. Derudover er han en legende, når han giver “interviews” og deltager i “reklamer”. Og nå ja, så elsker han Skittles.

Beast Mode er ved at udbygge legenden. Han har simpelthen fået en rolle i det kommende ‘Call of Duty: Black Ops III’-spil, der kommer til november. Der er ikke sluppet vanvittigt meget ud om spillet, udover at det foregår i 2065 efter et sammenbrud i verdenssamfundet. Den Skittles-tyggende superstjerne skal ifølge Mashable spille en lejesoldat for en forbryderboss, der deltager i et shoot-out i Singapores gader.

Tidligere har eksempelvis Kevin Spacey haft en rolle i Call of Duty-spilserien, men det er første gang, der er en topatlet på karakterlisten. Vi håber, der bliver plads til nogle af Marshawn Lynchs catchphrases, såsom: »I’m just here, so I won’t get fined« og selvfølgelig »Beast Mode«.

 


GediMetroen

Geden er menneskets bedste ven. Væn dig til den omskrivning af den udbankede floskel om hunde, for geder er de nye kæledyr. Ihvertfald har undertegnede tidligere spottet en ged som kæledyr i Warszawa, men det stolte, polske folk er ikke de eneste, der har set potentialet i gederne.

Den yderst fashionable ged på billedet ovenfor er fotograferet i Melbournes metro, hvor den poserer med pimp-hat og tørklæde og giver rundt regnet nul fucks.

Bare vent, inden længe så vrimler det med folk, der lufter geder i Botanisk Have. Du læste det først her.

 

Læs også: Digi-snacks: Svampebob Firkant som Heisenberg, skvattende robotter og gør din skærm til Super Mario

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af