Mø starter digitalt klippe/klistre-magasin, der skal blive til i samarbejde med fans

Mø starter digitalt klippe/klistre-magasin, der skal blive til i samarbejde med fans

går i selskab med Microsoft nye veje for at nå sine fans. Denne gang med et såkaldt fanzine, som hun løbende vil arbejde på online i samarbejde med fans. Det er tanken, at magasinet skal udkomme gratis i fysisk form til udvalgte Mø-koncerter i løbet af sommeren.

Fanzinets indhold tager naturligvis udgangspunkt i Mø og hendes visuelle stil, men hovedformålet bag er at skabe kreativt og kunstnerisk indhold i samarbejde med fans.

MOXSURFACE
Eksempel på indhold fra MØs fanunivers.

 

Magasinets sider vil indeholde forskelligt indhold udtænkt fra en række tematikker og nøgleord, Mø og communityet udtænker i forvejen. Ambitionen er at kombinere klippe/klistre-kulturen med copy/paste-generationen, som Microsoft og Mø formulerer det i en pressemeddelelse. Temaet for første fanzine er Cut + Copy.

Den type kreativt indhold har altid været en del af Møs – og Karen Marie Ørsteds – liv, siden hun selv var med til at producere fanzines i de yngre år og det skinner også tydeligt igennem i hendes artwork.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mø agerer selv redaktør på fanzinet med hjælp fra en Microsoft Surface 4-tablet, der netop er designet til kreativt arbejde som dette. Hun står desuden for at udvælge historier og eksempelvis producere interviews med kunstnere, der har inspireret hende.

Samarbejdet mellem Mø og Microsoft, der kaldes MøxSurface, startede sidste år og kredser om et særligt fan-univers, hvor både Mø og fans kan deltage i at generere indhold. Man kan deltage i tilblivelsen af fanzinet HER.

Læs også: Mø starter ny, kreativ legestue for sig selv og sine fans i samarbejde med Microsoft

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af