Mø udgiver kreativt magasin lavet i ledtog med fans

Mø udgiver kreativt magasin lavet i ledtog med fans

Som vi tidligere har omtalt har i samarbejde med sine fans og Microsoft arbejdet på et DIY-magasin, hvor alle parter kan komme med input. Microsoft har hooket Mø op med en Surface Pro 4-tablet, som hun har redigeret fra, mens fans har kunnet uploade deres materiale i Møs vanlige collage-stil via Microsofts OneNote.

Nu er magasinet klar til at se dagens lys og har fået navnet Empty Billboards and Overloaded Minds.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mø har ageret redaktør på fanzinet i ventetiden i tourbussen eller studiet, mens mere end 400 fans har bidraget med forslag til indhold. Indholdet omfatter udover kunst, kollager og digte blandt andet et interview med Josefine Struckmann, som Mø spillede sammen med i punkbandet MOR og som nu spiller i Timemasters.

Det er tanken, at magasinet skal kunne samles op gratis til udvalgte Mø-koncerter henover sommeren, inkl. på Roskilde, hvor de vil være at finde merchandise-shoppen. Hvis du vil have et sneak peek eller bare vil holde det digitalt, så kan du også bladre rundt i det lige her.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Mø starter digitalt klippe/klistre-magasin, der skal blive til i samarbejde med fans

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af