Frank Ocean skamroser smartphones fra Sony, Apple og Samsung på ‘Endless’

Frank Ocean skamroser smartphones fra Sony, Apple og Samsung på ‘Endless’

Der sker noget lidt aparte i slutningen af Frank Oceans streaming af det visuelle album ‘Endless’ på det hårdtpumpede nummer ‘Device Control’ (der på albummets officielle tracklist er pladens første nummer). En stemme giver sig til at skamrose smartphones og deres fantastiske funktioner i floromvundne vendinger, som læste han op fra producentens egen produktbeskrivelse.

Da ‘Endless’ indtil videre er et Apple Music-eksklusivt visuelt album skulle man tro, at det kun var deres iPhone, der fik kærlighed med på vejen. Men nej. Også Sony og Samsung bliver rost til skyerne.

»With this Sony Telephone 4K video is in your palm« og »The new Samsung Galaxy allows you to livestream your life«, messer trackets elektroniske stemme, mens omkvædet blandt andet lyder »With this Apple appliance, you can capture live videos. Still motion pictures shot at high frequency.«

Stemmen tilhører i øvrigt den tyske fotograf, kunstner og tidligere Turner Prize-vinder Wolfgang Tillmans. Læser man mellem linjerne og hører tracket er det dog næppe kun ros, der er til overs for tech-produkterne.

Hvorvidt Apple Music synes, det er megafedt at konkurrenternes produkter skamroses på albummet, lader vi stå hen i det uvisse.

Læs også: Frank Ocean udgiver endelig nyt – det visuelle album ‘Endless’ kan streames via Apple Music

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af