Se den første trailer: Ben Affleck instruerer og medvirker i gangsterfilmen ‘Live By Night’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som vi tidligere har fortalt, er Ben Affleck på vej med sit passionsprojekt ‘Live By Night’, som er en filmatisering af Dennis LeHanes noir-roman af samme navn.  Nu er den første trailer landet, og det ser allerede nu lovende ud.

Filmen kan bedst beskrives som et periode-noir-drama med fokus på gangsteren Joe Coughlin (Ben Affleck), der sammen med sin bande prøver på at komme til magten i 20’ernes Boston, hvor spiritus stadig er forbudt og kontrolleret af organiserede kriminelle.

‘Live By Night’ er instrueret af Ben Affleck selv. Hans seneste film i instruktørstolen var Oscarvinderen ‘Argo’, og forventningerne er derfor store til ‘Live By Night’, der stemningsmæssigt ser ud til at minde om John Hillcoats ‘Lawless’.

Ben Affleck skal spille sammen med blandt andre Scott Eastwood (‘Suicide Squad’), Elle Fanning (‘The Neon Demon’), Zoe Saldana (‘Guardians of the Galaxy’) og Brendan Gleeson (‘In Bruges’).

Se plakaten til ‘Live By Night’ her:

livebynightxLæs også: Ben Affleck vækker Agatha Christie-mysterie til live både foran og bag kameraet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af