Emma Stone afbryder Golden Globes for at undskylde for whitewashing

Emma Stone afbryder Golden Globes for at undskylde for whitewashing
Emma Stone til Golden Globes.
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Golden Globes-uddelingen er vanligt en lidt mere løssluppen affære end storebror Oscars fest senere på året, og i går aftes blev det blandt andet understreget under vært Sandra Ohs præsentation af romcom-successen ‘Crazy Rich Asians’, der var nomineret til bedste film i kategorien musical eller komedie.

Med reference til Hollywoods systematiske whitewashing af asiatiske karakterer kaldte Oh filmen »den første studieproduktion med en asiatisk-amerikansk hovedrolle (Constance Wu, red.) siden ‘Ghost in the Shell’ og Aloha’« – to film, der som bekendt havde henholdsvis hvide Scarlett Johansson og Emma Stone i hovedrollerne og som i sin tid forårsagede store backlashes.

Mens publikum klappede lød der pludselig et »I’m sorry!« fra salen fra Emma Stone selv, der tydeligvis følte sig spontant kaldet til at owne fadæsen overfor sine kolleger og først og fremmest Oh, der holdt hånden til hjertet som tak.

Ja, ja, hvis man ikke kan angre sine ‘synder’ på live-tv, hvor ellers?

‘Crazy Rich Asians’ kan ses på Blockbuster.dk.

Læs også: ‘Bohemian Rhapsody’ og ‘Green Book’ fører an ved Golden Globes 2019 – se den fulde vinderliste

Læs også: Taylor Swift overrasker til Golden Golbes – giver pris til grædende Lady Gaga

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold