Den nye trailer til ‘Avengers: Endgame’ er spektakulær – og afslører Captain Marvel som en del af holdet

Sandhedens time er kommet for Marvel-superheltene, når de i den kommende fjerde og sidste ’Avengers’-installation skal forsøge at udbedre det kaos, universet blev efterladt med i ’Infinity War’.

Man kan kun forvente en spektakulær afslutning på sagaen, og traileren til ’Avengers: Endgame’ lægger med rigelig action, nye superheltekostumer og dystoptisk stemning op til, at det bliver netop det. Der hersker ingen tvivl om alvoren og kampgejsten hos heltene, som man kan se genforenet og forberedt til den store finale.

Det mest bemærkelsesværdige er vel nok et kort klip med Brie Larson som Captain Marvel, der lige nu er biografaktuel med sin egen film, men som antydet i ‘Infinity War’ slutter sig til avengers-holdets redningsmission.

Som det også var tilfældet med ’Infinity War’, er det brødrene Anthony og Joe Russo, der instruerer. Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Evans og Jeremy Renner vender alle tilbage som henholdsvis Thor, Iron Man, Black Widow, Hulk, Captain America og Hawk Eye og akkompagneres igen af blandt andre Paul Rudd som Ant-Man og Tom Holland som Spider-Man.

’Avengers: Endgame’ har premiere 24. april.

Lyt til vores nye podcast SOUNDVENUE STREAMER: Om ‘Leaving Neverland’, ‘Triple Frontier’ og Hollywood vs. Netflix

Sponsoreret indhold
Hvordan blev »a fat boy from nowhere« en superstjerne?
Kom tæt på en af musikhistoriens største legender i det storslåede musicaldrama om Elton John: ‘Rocketman’. Find billetter og spilletider her.
UIP