Tyler, the Creator klar med ny Golf Wang-kollektion – til salg på lørdag

Tyler, the Creator klar med ny Golf Wang-kollektion – til salg på lørdag

Mange har prøvet at afskrive Golf Wang som rent merchandise og ikke andet, men Tyler, the Creator bliver ved med at bevise, at brandet har en klar eksistensberettigelse – især i en tid, hvor skater-brands som Supreme og Palace har en stor indflydelse på tidens tendenser.

Og Tylers ny FW17-kollektion ligger sig stadig i slipstrømmen af skaternes afslappede og legesyge tilgang til tøj. Farver er et must, ligesom humor er et plus. Tag bare ‘Problem Child’-kasketten eller Tylers pink plysshorts.


Samtidig viser de ny styles fra Golf Wang også en forståelse for tidens stilblanding, når der åbnes op for klassiske herrestyles som jakkesæt og en car coat, selv om de selvfølgelig holdes i det farverige univers med jakkesættets naive blomsterprint.


Og så har Tyler også kastet sig ud i silkepyjamas-looket, som vi kender herhjemme fra blandt andre Soulland og All At Sea.


Hele kollektionen kommer til salg på lørdag, når Golf Wang-webshoppen åbner igen klokken 18.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Tyler, The Creator, Palace og Fila for fuld udblæsning


Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold