Gigi Hadid slutter Tommy Hilfiger-samarbejde med stærkeste kollektion – går all-in på motorsport

Gigi Hadid slutter Tommy Hilfiger-samarbejde med stærkeste kollektion – går all-in på motorsport

Når de fire store modeuger, der traditionelt set har været kvindemodeuger, i Paris, London, Milano og New York løber af stablen i februar, bliver det også sidste gang, at en af tidens største modeller, Gigi Hadid, og Tommy Hilfiger samarbejder.

Den fjerde og sidste kollektion bliver nemlig præsenteret ved endnu et storstilet TommyNow-show, der denne gang foregår under modeugen i Milano – og hvorfor ikke slutte på toppen? Det kommende SS18-kollektion, der igen bliver sat til salg lige efter showet, er nemlig parrets stærkeste til dato.

Fokus er denne gang på tidens fortsatte sportswear-inspiration og mere præcist på motorsport, ligesom vi ved de seneste modeuger så det hos blandt andet Fenty x Puma og danske Won Hundred. Sidstnævnte lavede en kollektion, der var inspireret af speedwaykongen Ole Olsen.

Hos Hadid og Hilfiger gennemsyres kollektionen af sporten – fra tights og tekniske jakker til målflagstern, patches og logoer, alt sammen i Hilfigers signatur rød, blå og hvide farvekombination, selvfølgelig.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

»Jeg elsker, hvordan windbreaker-jakken blev«, siger Hadid ifølge Vogue. »Jeg er glad for formerne, og hvordan de kan bæres som mode-statements, der er funktionelle«.

Kollektionen kommer til salg online den 25. februar efter showet i Milano.

Læs også: Saks Potts gør det igen – Gigi Hadid spottet i en af deres jakker

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Sponsoreret indhold
'Brakland' er en foruroligende og gribende filmoplevelse
Martin Skovbjergs debutfilm kører seeren midt over med en kropslighed, der er sjældent set i dansk film. Se 'Brakland' eksklusivt på Blockbuster nu.
Blockbuster
Sponsoreret indhold
Iris Gold er den triste pige med de glade sange
»Jeg har prøvet at skabe en verden af glæde og positivitet for at kunne holde ud at være i en verden, der ikke var så nice.« Læs hele interviewet med Iris Gold her.
JBL
Advertisement