Gigi Hadid slutter Tommy Hilfiger-samarbejde med stærkeste kollektion – går all-in på motorsport

Gigi Hadid slutter Tommy Hilfiger-samarbejde med stærkeste kollektion – går all-in på motorsport

Når de fire store modeuger, der traditionelt set har været kvindemodeuger, i Paris, London, Milano og New York løber af stablen i februar, bliver det også sidste gang, at en af tidens største modeller, Gigi Hadid, og Tommy Hilfiger samarbejder.

Den fjerde og sidste kollektion bliver nemlig præsenteret ved endnu et storstilet TommyNow-show, der denne gang foregår under modeugen i Milano – og hvorfor ikke slutte på toppen? Det kommende SS18-kollektion, der igen bliver sat til salg lige efter showet, er nemlig parrets stærkeste til dato.

Sponsoreret indhold
Portræt af forfatter Julie Badura
Hun fortæller om at samle sig selv op, starte forfra og følge sine drømme. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

Fokus er denne gang på tidens fortsatte sportswear-inspiration og mere præcist på motorsport, ligesom vi ved de seneste modeuger så det hos blandt andet Fenty x Puma og danske Won Hundred. Sidstnævnte lavede en kollektion, der var inspireret af speedwaykongen Ole Olsen.

Hos Hadid og Hilfiger gennemsyres kollektionen af sporten – fra tights og tekniske jakker til målflagstern, patches og logoer, alt sammen i Hilfigers signatur rød, blå og hvide farvekombination, selvfølgelig.

»Jeg elsker, hvordan windbreaker-jakken blev«, siger Hadid ifølge Vogue. »Jeg er glad for formerne, og hvordan de kan bæres som mode-statements, der er funktionelle«.

Kollektionen kommer til salg online den 25. februar efter showet i Milano.

Læs også: Saks Potts gør det igen – Gigi Hadid spottet i en af deres jakker