Alt hvad der skete til Rihannas stort anlagte lingerishow i New York

Showet bliver vist eksklusivt hos Amazon Prime, men vi giver dig et sneakpeak på showet, som fandt sted under New York Fashion Week i går.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Fenty 🌈🎈 (@thews_fenty) den

Rihanna var over alt

Et kendismærke er selvfølgelig bygget op omkring stjernen, men Rihanna har faktisk ofte holdt sig lidt i baggrunden som en ‘rigtig’ designer, når hun har præsenteret sine forskellige kollektioner. I går var hun dog selv en del af showet.

Showåbningen med Rihanna i centrum. (Foto: Ben Gabbe/Getty Images)

Hun har selvfølgelig lavet promo som ovenfor, men hun åbnede også det stort anlagte show, da hun i midten af en række dansere på podier, som dannede et X, vred sig iklædt en slags nylonstrømpe-heldragt og et miniskørt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af C҉L҉Ã҉ ҉N҉A҉V҉Y҉ 👑🔥 (@cla_navy) den

Rihannas look. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Rihanna var selvfølgelig også på den røde løber inde showet, hvor hun stjal opmærksomheden i en tætsiddende asymmetrisk kjole med matchende solbriller og øreringe.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri_best_) den

Cara Delevigne i en anden del af Savage X Fenty-showet. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Resten af showet

Indtil videre er det stadig overraskende lidt materiale fra showet, der har ramt internettet. Der dog sluppet nogle få officielle teaser-billeder. Ovenfor er det Cara Delevigne, der fortsætter det semi-dominatrixunivers, som Savage x Fenty hele tiden har haft som en del af sit look, hvor en hjertepisk og plyshåndjern har været en del af varesortimentet.

De andre modeller kører et aerobics møder blondeundertøj-look med, hvad der ligner Reebok-sneakers og hvide strømper.

En del af scene-setuppet under showet. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Et andet billede og en video viser netop, hvor stort anlagt hele setuppet var med en omfattende kulisse og modeller i hobetal. Ligesom åbningsnummeret er musikken i videoen centreret omkring bailefunk-agtige rytmer, som modellerne dansker til.

Selvom billederne er få, så har flere medier rapporteret, at Delevigne fik selskab af blandt andre Bella og Gigi Hadid, Slick Woods og Paloma Elsesser som modellerne på scenen, mens de hele tiden var omringet af dansere. Skuespilleren Laverne Cox, 21 Savage og den nye r’n’b-stjerne Normani var også en del af showet. Normani dansede til Sean Pauls ‘Get Busy’.

Normani. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Quavo, Offset og Takeoff var blandt de optrædende. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

De optrædende

Der er næppe nogen tvivl om, at hele ideen om at lave et lingerimodeshow, der bliver vist på tv, skal ses som et modspil til Victoria’s Secret, som i år har valgt (eller er blevet tvunget til) at droppe deres show og finde ud af, hvordan brandet kommer af med sit gammeldags kvindesyn.

Savage X Fenty er nemlig på mange måder alt det, som Victoria’s Secret ikke har formået at være, primært inkluderende og med et mere moderne kvindebillede.

ASAP Ferg med kæresten Renell Medrano før showet. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)


Ligheden mellem de to shows blev også slået fast, da Rihanna selvfølgelig havde hevet nogle stærke musikalske optrædener med ind – måske også for at kunne tilfredsstille et tv-publikum hjemme i stuerne.

Tierra Whack. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)


Big Sean og A$AP Ferg lavede en medley af ‘Clique’ og ‘Bezerk’, mens Migos spillede deres ‘Pure Water’. Halsey debuterede sin nye single ‘Graveyard’, mens DJ Khaled, Fat Joe, Fabolous og Tierra Whack, der eftersigende lavede et mashup af numrene ‘All I Do Is Win’, ‘All the Way Up’, ‘You Be Killin’ Em’ og ‘Clones’.

Kehlani var blandt gæsterne. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Gæsterne

Gæstelisten var selvfølgelig nærmest lige så imponerende som alt andet ved showet, når modeller, kendisser og musikere troppede op for at overvære Rihannas magtdemonstration.

Kacey Musgraves. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)


Blandt musikerne var Kehlani, Kacey Musgrave, Hailee Steinfeld og Diplo, mens modeller som Ashley Graham og Luka Sabbat og den genopståede OG reality-stjerne Paris Hilton også deltog.

Luka Sabbat. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Modtagelsen

Det er stadig for tidligt at sige noget om, hvordan det hele blev modtaget. I hvert fald lader det til, at meget af den tilstedeværende presse har tænkt sig at vente med at skrive alt for meget om showet.


Til gengæld har nogle af de optrædende udtrykt deres begejstring. Normani kalder det »den mest uforglemmelige aften i hele min eksistens« og skriver videre på Instagram: »Tak til dronningen selv, Rihanna, for at lade mig være en del af historieskrivningen. Du har sat barren, hører du mig?«.


Halsey er tilsyneladende enig og skriver på Instagram: »Tak, Rihanna, for at have mig med i det mest utrolige og inspirerende show, jeg nogensinde har set og ikke mindst været en del af. I her slet ikke! klar!«.

Hvis du vil se, om du er klar, så bliver showet altså vist på Amazon Prime fra den 20. september.

Læs også: Rihannas Savage x Fenty-debut var mere en mangfoldig magtdemonstration end et modeshow

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold