Hør Kurt Vile og Courtney Barnetts første single fra nyt fællesalbum, ‘Over Everything’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kurt Vile og Courtney Barnett har udgivet den første single fra deres kommende fællesalbum ‘Lotta Sea Lice’, og med følger også en musikvideo.

Nummeret ‘Over Everything’ er nærmest en samtale mellem Vile og Barnett om eftertænksomhed, guitarriffs og sågar høreskader. Selvfølgelig i den konserverende og af og til metrikløse stil, som er karakteristisk for begge kunstnere.

Videoen er instrueret af Danny Cohen, som tidligere har arbejdet med kunstnere som King Gizzard and the Lizard Wizard og Mac DeMarco, og den viser Barnett og Vile på forskellige lokationer, hvor de på charmerende vis mimer hinandens vers. En understregning af, at de er som to alen af et stykke.

Albummet ‘Lotta Sea Lice’ udkommer den 13. oktober og kommer til at indeholde en håndfuld covernumre, heriblandt Courtney Barnetts cover af Kurt Viles ‘Peeping’ Tomboy’ og Kurt Viles take på Barnetts ‘Out of the Woodwork’. Du kan se den fulde trackliste og albummets artwork herunder:

‘Lotta Sea Lice’:
1. ‘Over Everything’
2. ‘Let It Go’
3. ‘Fear Is Like a Forest’
4. ‘Outta the Woodwork’
5. ‘Continental Breakfast’
6. ‘On Script’
7. ‘Blue Cheese’
8. ‘Peepin’ Tom’
9. ‘Untogether’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af