Soundvenue Filmcast: ’The Diary of a Teenage Girl’ / ’Game of Thrones’ og cliffhanger-tv

Soundvenue Filmcast: ’The Diary of a Teenage Girl’ / ’Game of Thrones’ og cliffhanger-tv

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop diskuterer teenageseksualitet og klippehængere i den nye udgave af Soundvenue Filmcast.

Sofie gav allerede sidste år, i forbindelse med Buster-festivalen, seks stjerner til amerikanske Marielle Hellers debutfilm ’The Diary of a Teenage Girl’ med Alexander Skarsgård, Kristen Wiig og stortalentet Bel Powley.

Nu får filmen – om en sexhungrende teenagepige, der indleder en affære med sin mors kæreste – endelig dansk premiere som månedens film i Cinemateket, og Sofie får mulighed for at uddybe sine svimlende roser, mens Martin og Jacob afslører, om de er enige.

Dernæst skal det handle om en lille serie ved navn ’Game of Thrones’ – og nærmere bestemt dens forkærlighed for fængslende cliffhangers. I næsten et år diskuterede en hel verden Jon Snows skæbne, men var det en velfungerende spændingsmotor, og er fremtiden for klassiske cliffhangers mørk i storhedstiden for binging? Podridderne kaster sig ud over klippen – bemærk dog, at udsendelsen blev optaget før afsnit to i den nye sæson.

Endelig går vejen også forbi ny fragmentation i streaminglandskabet, den langsomme hurtigrunde og streaminganbefalinger på 60 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Denne udgave af Soundvenue Filmcast er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.