Trailer: Se Mia Wasikowska og Jessica Chastain i Guillermo Del Toros spøgelsesfilm ‘Crimson Peak’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Guillermo Del Toro. Medvirkende: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Charlie Hunnam. Dansk premiere: 15. oktober.

Tre trailer-tanker:

1. Guillermo Del Toro har et broget CV som instruktør af alt fra science fiction-prægede actionfilm som ‘Pacific Rim’, ‘Hellboy’ og ‘Blade II’ til det snørklede fantasy-mesterværk ‘Pans Labyrint’. Han har dog også gjort det som henholdsvis instruktør og producer på grufulde gysere som ‘Mimic’ og ‘Børnehjemmet’, og med ‘Crimson Peak’ er den mexicanske instruktør atter vendt tilbage til horror-universet.

2. Filmen foregår i det victorianske England og omhandler en ung kvinde, spillet af det australske stortalent Mia Wasikowska, der forelsker sig i en mystisk mand (Tom Hiddleston) og flytter ind med ham og hans sære søster (Jessica Chastain) i et hus, som viser sig at leve sit eget liv med alt, hvad der hører sig til af gamle mordmysterier, blodige spøgelser og onde ånder.

3. Del Toros visuelle øje og unikke stil fornægter sig i ikke traileren, men spørgsmålet er, hvorvidt ‘Crimson Peak’ peak formår at være et helt friskt take på gyserfilmen eller blot spiller på velkendte effekter fra ‘haunted house’-genren. Med Wasikowskas medvirken i Park Chan-wook gåsehudsfremkaldende ‘Stoker’ og Hiddlestons leg med vampyrgenren i Jim Jarmuschs ‘Only Lovers Left Alive’ må man dog forvente, at det kompetente cast vil bidrage med (endnu mere) originalitet til Del Toros kringlede gyserunivers.

Læs også: Guillermo del Toro annoncerer ’Pacific Rim 2’ og en spin-off-serie

Læs også: Trailer: Se Mia Wasikowska i følelsesladet trailer til ’Madame Bovary’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af