Internet-guld: “Komedien” ‘The Martian’ får det tykke lag dåselatter, den mangler

Internet-guld: “Komedien” ‘The Martian’ får det tykke lag dåselatter, den mangler
HA!

Det vakte en del forbløffede miner, da ‘The Martian’ først blev nomineret og siden vandt kategorien ‘Best Motion Picture – Musical or Comedy‘ til Golden Globes i sidste. For uden at spoile kan vi vist roligt afsløre, at der ikke er megen sang og dans og at den ikke er sådan ‘klaske sig på låret’-sjov.

Ikke desto mindre var den – formoder vi – tilmeldt som en komedie, formodentlig så den ikke skulle kæmpe mod den ofte mere ombejlede kategori ‘Best Motion Picture – Drama’.

For en del medier vidner sejren til ‘The Martian’ om, at awardshows er en joke, og derfor har en eller anden YouTube-bruger givet filmen et behørigt tykt lag dåselatter og lidt slapstick comedy-tema – så den passer til kategorien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Slutteligt skal det selvfølgelig siges til ‘The Martian’s forsvar, at den da punktvis er ganske underholdende. Altså: »I’m going to have to science the shit out of this« – Grineren… ikke?

Læs også: Ricky Gervais svarer igen på Twitter efter transfobi-beskyldninger: »I tudende cunts«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af