Urban Outfitters gør Justin Bieber-merch mere tilgængeligt – på godt og ondt

Urban Outfitters gør Justin Bieber-merch mere tilgængeligt – på godt og ondt

2016 kommer nok til at stå som året, hvor en række popstjerner ændrede merchandise-gamet. En af dem, der har gjort det godt, er Justin Bieber, som nu udvider sit tøjeventyr.

Efter det eksklusive – og dyre – samarbejde med Barneys og Fear of God-designeren Jerry Lorenzo, går popstjernen nu i den modsatte retning, når han på fredag sætter en mini merchandise-kollektion til salg via Urban Outfitters. Tøjet kommer også i butikkens webshop næste mandag.

justin-bieber-merch3 
Her bliver priserne eftersigende mere menneskelige og skulle ligge mellem 200 og 600 kroner. Det kan dog også ses på tøjet, kunne man argumentere. Ikke at vi kan se kvaliteten på billederne, men designmæssigt er det nogle af de mest kedelige ting, der er sluppet fra Bieber-lejren i år.

Imens den officielle ‘Purpose Tour’-merchandise inkluderede bomberjakker, camouflagejakker og flere designs med billeder af Bieber, så havde Barneys-samarbejdet en læderjakke, joggingbukser og ternede skjorter.

justin-bieber-merch8 
Så vildt bliver det slet ikke hos Urban Outfitters, hvor fem ting bliver sat til salg: En jakke, en hoodie, en langærmet t-shirt og en kortærmet samt en cap. Her er designet holdt helt enkelt og prints inkluderer kun det velkendte ‘Purpose Tour’-logo og ’staff’. Den hvide langærmede t-shirt har dog bibeholdt lidt af Vetements-viben fra den originale merchandise-kollektion med gotiske bogstaver ned langs ærmerne.

Læs også: Justin Bieber tager merchandise til det næste niveau – lancerer ny kollektion i samarbejde med Jerry Lorenzo og Barneys

justin-bieber-merch 
justin-bieber-purpose-urban-outfitters-tour-merch-141 
justin-bieber-merch7 
justin-bieber-merch2 
justin-bieber-merch6

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af