Danske Aksglæde i voldsomt trafikuheld på motorvejen: »Vi har vundet livet i lotto«

Danske Aksglæde i voldsomt trafikuheld på motorvejen: »Vi har vundet livet i lotto«
Foto: Aksglædes Facebook-profil.

»HUSK SELEN!«

Beskeden er klar fra Aksglæde, som på Facebook kan berette om, hvordan de lørdag var involveret i et voldsomt trafikuheld, da de var på vej til Aarhus for at give koncert på Inversus Festival.

Tæt på Fredericia eksploderer tourbussens højre baghjul, hvorefter bilen efter en slingretur ender i autoværnet, inden den bliver slynget om på højre side for at glide hen af motorvejen.

Alle passagerer i bussen ender udskadte, og Aksglæde skal i følge redderne på stedet prise sig lykkelige for det udkom.

»Vi har vundet livet i lotto og skal indløse checken i dag«, skriver de selv på Facebook.

Koncerten i Aarhus blev naturligvis aflyst, men Aksglæde – der udgav deres fine debut-ep tidligere på året – vender tilbage til Aarhus og Voxhall den 17. september.

Læs hele bandets historie forneden eller på deres Facebook-profil HER.


»I dag er vi meget glade for at være i live.

I går, på vej til koncert i Aarhus, var vi i en ulykke på motorvejen. Vi var heldigvis de eneste involverede og slap alle uden nogen skrammer, selvom redderne sagde, at de aldrig før havde set nogen slippe så godt fra den type ulykke.

Ulykken sker, da højre baghjul eksploderer. Eksplosionen gør, at bilen kommer fuldstændig ud af kontrol. Vi kommer på en voldsom slingretur og bliver til sidst smadret ind i højre autoværn med høj fart. Bilen bliver slynget om på højre side og glider ned af motorvejen, mens vi sidder inden i, og ser asfalten passere under de knuste ruder i bilens højre side.

De bagvedkørende billister ser heldigvis, at dækket eksploderer og når at bremse inden vi ligger stille. Efter nogen lange sekunder, hvor vi tjekker om alle er okay, kravler vi ud af bilen. Redderne er på stedet efter meget kort tid og håndterer situation med en utrolig professionalisme. Vi var alle meget imponerede over deres fart og grundighed. Tusind tak til dem! Efter nogle få minutter begynder trafikken, som ellers har været fuldstændig stoppet, langsomt at rulle igen. Vi bliver transporteret væk fra motorvejen med alle vores instrumenter, og lander på græsplænen foran en Burger King i Fredericia. Det hele er surrealistisk og chokket sidder i kroppen. Vi griner og ryster på hovedet og takker alt hvad der er at takke – især for at Morten Dehn bag rattet var fantastisk til at holde hovedet koldt og at vi alle havde seler på! HUSK SELEN!

Vi er rigtig kede af, at vi aldrig kom og spillede for alle jer, der stod og ventede i Aarhus. Derfor kan vi næsten ikke vente med at tage revanche den 17. september i Aarhus i VoxHall. Og selvfølgelig til alle de andre koncerter i Odense og København i DR Koncerthuset.

Vi har vundet livet i lotto og skal indløse checken i dag«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af