Nikolaj Coster-Waldau: ’Game of Thrones’-afslutningen er så hemmelig, at manuskripterne selvdestruerer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den kommende og sidste sæson af HBO’s hitserie er så hemmelighedsombrust, at der sidste år gik rygter om optagelser af flere alternative slutninger, hvilket Maisie Williams dog senere kunne afkræfte.

Den danske ’Game of Thrones’-stjerne Nikolaj Coster-Waldau kan imidlertid fortælle om en anden metode, der skal sikre, at absolut ingen plotinformation slipper ud inden premieren.

»De er meget, meget strikse«, udtalte Jaime Lannister-skuespilleren i ovenstående videointerview under årets Cannes-festival.

»Det er nået et vanvittigt niveau i år. Vi får manuskripterne, (…) og vi har dem kun digitalt – og når man så har lavet scenen, forsvinder de bare. Det er ligesom ’Mission: Impossible’«.

»Jeg ved, at vi slutter på den rette måde, og at serien slutter på sine egne præmisser«, fortalte han desuden om sit eget syn på fantasy-seriens afslutning. »Jeg læste manuskripterne for den sidste sæson og tænkte: ’Wow, de lykkedes virkelig med det. Det er én historie fra sæson 1 til 8, og det giver mening«.

’Game of Thrones’ sæson 8 får premiere engang i 2019.

Læs også: Kommende ’Game of Thrones’-sæson slår egen rekord for største krigssekvens – filmede 55 nætter i streg

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af