Taylor Swift fortæller om sin pinlige audition til ‘Les Misérables’ over for Eddie Redmayne

Taylor Swift fortæller om sin pinlige audition til ‘Les Misérables’ over for Eddie Redmayne
Taylor Swift og Eddie Redmayne i 'The Graham Norton Show'. (Foto: Screenshot)

Taylor Swift var i betragtning til ikke bare én, men to roller i den Oscar-vindende musicalfilm ‘Les Mi´serables’ fra 2012.

Men hendes audition-proces var et mareridt, fortæller Swift i en ny udsendelse af The Graham Norton Show, hvor hun deltager sammen med Eddie Redmayne, der også spillede med i filmen.

»Jeg var dybest set i spil til to roller. Jeg havde udseendet til Cosette og vokalen til Éponine. Men det stod hurtigt klart, at jeg var der for at have det sjovt, ikke for at være der længe. Jeg ville ikke få rollen«, siger Swift indledningsvis.

Hun takkede dog alligevel ja, da hun blev spurgt, om hun ville rejse til London for at lave en screentest over for Eddie Remayne, der med Swifts egne ord er en af hendes »yndlingsskuespillere«.

»Det var en oplevelse, jeg ikke ville få igen i mit liv«, fortæller Swift.

Men da hun ankom til sin audition, gik intet som planlagt.

»Da jeg nåede frem, gav de mig et fuldt 1800-tals fattigkostume på. De fortalte mig, at de ville farve mine tænder brune, og jeg tænkte: ‘Det gør I, efter jeg har mødt Eddie Redmayne, ikke?’ De fik mig til at ligne døden, og det blev et mareridt. Da jeg mødte Eddie, åbnede jeg ikke munden for at tale!«, fortæller Swift grinende.

Redmayne fortæller, at han også var nervøs for at møde den Grammy-vindende musiker:

»Jeg troede, at vi bare skulle synge over for hinanden. Jeg vidste ikke, at vi ville have hinanden i armene. Som jeg husker det, havde jeg lige spist pizza og hvidløgsbrød, og alt jeg kunne tænke på, mens Taylor døde i mine arme og jeg skulle forsøge at vise følelser, var min hvidløgsånde«.

Rollen som Éponine endte med at gå til Samantha Barks, mens Amanda Seyfried blev castet som Cosette.

I 2019 landede Swift dog en rolle i en anden musical af instruktør Tom Hooper, nemlig den udskældte ‘Cats’. I år er hun aktuel over for Christian Bale i ‘Amsterdam’.

Sidste uge udgav Swift desuden sit nye album ‘Midnights’, som vores anmelder gav fire stjerner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af