Se første trailer til Bong Joon-hos ‘Parasite’-opfølger – med et hav af Robert Pattinson-kloner

Se første trailer til Bong Joon-hos ‘Parasite’-opfølger – med et hav af Robert Pattinson-kloner
Robert Pattinson i 'Mickey 17'. (Foto: PR)

Bong Joon-hos opfølger til Oscar-sensationen ‘Parasite’ har været længe undervejs.

Helt tilbage i december 2022 landede første teaser til ‘Mickey 17’. Siden blev sci-fi-komedien, der har Robert Pattinson i hovedrollen, udskudt, blandt andet på grund af den omfangsrige Hollywood-strejke.

Nu er der dog ikke så forfærdeligt længe til, at vi endelig får filmen at se. I den anledning har Warner Bros. netop offentliggjort første egentlige trailer, skriver Deadline.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her ser vi Robert Pattinson som den titulære hovedperson, der påtager sig jobbet som såkaldt expendable – en slags engangsmedarbejder på en farlig rummission, hvor menneskeheden skal kolonisere en isverden ved navn Niflheim. Hver gang en mission er for farlig, sender man Mickey af sted, og hver gang han dør, bliver en ny klon af ham genereret.

Med tiden bliver Mickey godt træt af sit hverv, og det gør ikke situation nemmere, da han støder på en af sine klonkollegaer.

Bong Joon-ho har skrevet filmen på baggrund af romanen ‘Mickey7’ af Edward Ashton. At dømme efter traileren bevæger filmen sig tonemæssigt i samme territorium som den sydkoreanske instruktørs ligeledes engelsksprogede sci-fi-værker ‘Okja’ og ‘Snowpiercer’.

På rollelisten får Pattinson selskab af blandt andre Steven Yeun, Toni Collette, Naomi Ackie og Mark Ruffalo.

‘Mickey 17’ kommer i biografen 30. januar 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af