Kim Kardashian besøgte de virkelige mordere bag Netflix-serie i fængslet

Kim Kardashian besøgte de virkelige mordere bag Netflix-serie i fængslet
Kim Kardashian. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Kim Kardashian har i weekenden været på et fængselsbesøg, hvor to af de indsatte var Lyle og Erik Ménendez, hvis sag lige nu er blevet det ufrivillige omdrejningspunkt for Netflix-serien ‘Monsters’. Det skriver blandt andre Deadline, efter TMZ først berettede om sagen.

De to brødre begik i 1989 mord på deres forældre, som de blev dømt for i 1996. Her hævdede de, at de gjorde det efter en opvækst i frygt, hvor de blev udsat for misbrug og seksuelle overgreb fra forældrene.

Kardashian har tidligere været på den slags besøg i kraft af sit engagement i den politiske kamp for bedre retssikkerhed. Kendissen besøgte således heller ikke kun Menéndez-brødrene, men en gruppe på 40 indsatte for at tale om reformer af fængselssystemet i USA.

Det er dog bemærkelsesværdigt, at hun mødtes med de to livstidsfængslede drabsmænd lige nu, da Erik Ménendez netop har kritiseret ‘Monsters’ for at være en »uærlig« skildring af brødrenes liv og gerninger. Kardashian har nemlig medvirket i skaberen Ryan Murphys ‘American Horror Story’ og har endnu et serieprojekt på vej i samarbejde med ham.

Med sig havde Kim Kardashian desuden skuespilleren Cooper Koch, der spiller Erik Menéndez i ‘Monsters’.

‘Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story’ er anden sæson af Ryan Murphys ‘Monsters’-antologiserie. Den første handlede om Jeffrey Dahmer og blev genstand for meget kritik. Her handlede det dog især om manglende omtanke for de pårørende til Dahmers ofre.

‘Dahmer: Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ er stadig på tredjepladsen over Netflix’ mest sete engelsksprogede serier, og den nye sæson er efter premieren strøget direkte ind på førstepladsen over mest sete på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af