Rosalía har udgivet sin første single i år – lyt til ‘Omega’ med Ralphie Choo

Rosalía har udgivet sin første single i år – lyt til ‘Omega’ med Ralphie Choo
Rosalía til Primavera Sound i Barcelona tidligere denne måned. (Foto: Xavi Torrent/Redferns for ABA)

I weekenden skrev vi, at spanske Judeline er kuren til dig, der går og savner nyt fra Rosalía, men nu er ventetiden forbi. Hun har nemlig udgivet sin første single i 2024.

Den nye sang hedder ‘Omega’, og det er ganske vist ikke Judeline, Rosalía får selskab af, men en anden spansk stjernespire i form af produceren og sangskriveren Ralphie Choo – et relativt nyt navn på reggaeton- og flamencoscenen, der sidste år udgav debutalbummet ‘Supernova’.

Og hvis man synes, Ralphie Choo er et mærkeligt kunstnernavn, kan vi fortælle, at han er opkaldt efter ‘The Simpsons’-karakteren Ralph Wiggum, og at efternavnet Choo refererer til den famøse scene, hvor Ralph giver Lisa et valentineskort med teksten »I choo-choo-choose you«. Aww.

Rosalía gæstede i sidste måned Blackpink-rapperens Lisa single ‘New Woman’, men ‘Omega’ markerer hendes første single som hovedartist siden Björk-samarbejdet ‘Oral’ fra 2023. Hør den nye single herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af