Lily-Rose Depp flygter fra Bill Skarsgårds vampyr i ny urovækkende trailer til Robbert Eggers’ ‘Nosferatu’

Lily-Rose Depp flygter fra Bill Skarsgårds vampyr i ny urovækkende trailer til Robbert Eggers’ ‘Nosferatu’
Lily-Rose Depp i 'Nosferatu'. (Foto: PR)

De bedste gyserfilm formår at holde publikum hen i uvished i et godt stykke tid, inden det skrækindjagende monster omsider springer frem.

Denne virkningsfulde strategi har Robert Eggers, den hypede instruktør bag ‘The Witch’, ‘The Lighthouse’ og ‘The Northman’, også valgt at bruge i optakten til sin imødesete næste film.

En ny trailer til Eggers’ vampyrfilm ‘Nosferatu’ er således netop landet (via Deadline), og her kan man hele vejen igennem kun ane glimt af den titulære blodsuger, spillet af Bill Skarsgård, gennem urovækkende skygger. Vi skal muligvis vente helt til biografpremieren på at se Nosferatu komme ud af mørket.

Det meste af traileren fokuserer i stedet på de mennesker, som mærker vampyren Grev Orloks tilstedeværelse – særligt en ung kvinde, spillet af ‘The Idol’-stjernen Lily-Rose Depp, som både synes at frygte og længes efter monstrets komme.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten finder man også Emma Corrin, Aaron Taylor-Johnson og Nicholas Hoult, foruden Eggers’ efterhånden faste samarbejdspartnere Willem Dafoe og Ralph Ineson.

‘Nosferatu’ er baseret på F.W. Murnaus Dracula-inspirerede, ekspressionistiske stumfilmklassiker ‘Nosferatu’ fra 1922. Eggers går desuden i fodsporende på selveste Werner Herzog, som i 1979 lavede en ligeledes berømt nyfortolkning med Klaus Kinski i titelrollen.

Den nye film får biografpremiere 9. januar 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af