Alle vil købe Lisa Kudrow og Ray Romanos hus i teaseren til Netflix-komedien ’No Good Deed’

Alle vil købe Lisa Kudrow og Ray Romanos hus i teaseren til Netflix-komedien ’No Good Deed’
'No Good Deed'. (Foto: Netflix)

I denne nye Netflix-serie bliver en spanskinspireret 1920’er-villa i Los Angeles omdrejningspunktet for en komedie med et skarpt ensemble.

’No Good Deed’ følger Lydia (Lisa Kudrow) og Paul (Ray Romano), som sætter deres storslåede hus i til salg i et eftertragtet nabolag, da de vil starte et nyt kapitel i deres liv. Her begynder en hektisk boligkrig mellem tre familier, som alle vil have fingrene i det spektakulære hjem, da de er overbeviste om, at det er den manglende brik i deres liv.

I første teaser får man et smugkig på husets mange bejlere og en tilsyneladende mørk hemmelighed, som gemmer sig i hjemmet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Foruden Kudrow og Romano byder ensemblet på navne som Denis Leary, Linda Cardellini, Poppy Liu, O-T Fagbenle, Luke Wilson og Teyonah Harris.

Kudrow spillede senest hovedrollen i Taika Waititis Apple TV+-serie ’Time Bandits’, mens Romano sidst medvirkede i komedien ’Fly Me to the Moon’.

’No Good Deed’ har Liz Feldman i spidsen, som senest stod bag Netflix-serien ’Dead To Me’, og produktionen ledes af Will Ferrell’s selskab Gloria Sanchez Productions.

Alle seriens episoder har premiere på Netflix 12. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af