‘Sons of Anarchy’-skaber forlader sin egen Netflix-serie med få uger tilbage af optagelserne

‘Sons of Anarchy’-skaber forlader sin egen Netflix-serie med få uger tilbage af optagelserne
Kurt Sutter i 2019. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Netflix er i fuld gang med en storslået ny westernserie, men produktionen har nu mødt en stor komplikation, da seriens showrunner har sagt farvel og tak i 11. time.

Det drejer sig om westerndramaet ’The Abandons’, der har prominente serievante navne som Lena Headey og Gillian Anderson i front. Her har showrunner og executive producer Kurt Sutter valgt at forlade projektet med kun tre uger tilbage af optagelserne, hvor blot et enkelt afsnit manglede at komme i kassen. Det melder Deadline, som også skriver, at der er tale om kreative uenigheder.

Netflix var angiveligt skeptiske over for længden af det oprindelige cut af seriens første afsnit, som stod til at være 100 minutter langt. Derfor blev det bestemt, at afsnittet skulle deles i to, og at der skulle tilføjes en cliffhanger i midten, inklusiv ekstra scener, som lagde op til andet afsnit. Disse er endnu ikke blevet skudt, men Netflix blev angiveligt utilfredse, efter de så det ufærdige udkast til de første to splittede afsnit og noget af afsnit tre, hvilket førte til Sutters udgang.

’The Abandons’ følger nogle atypiske familier i 1850’ernes Oregon, hvis grunde fanger en række korrupte og magtfulde velhaveres interesse.

Otto Badhurst og Rob Askins, som er executive producere, kommer til at stå i spidsen for resten af optagelserne, uden at nogen ny showrunner træder til.

Sutter, der er kendt for motorcykelbandeserien ’Sons of Anarchy’, forlod også serien ’Mayan’s M.C.’ i 2019 på grund af klager fra medlemmer af produktionen om et fjendtligt arbejdsmiljø.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af