Timothée Chalamets syngende Bob Dylan er »lidt af et røvhul« i traileren til ’A Complete Unknown’

Timothée Chalamets syngende Bob Dylan er »lidt af et røvhul« i traileren til ’A Complete Unknown’
'A Complete Unknown'. (Foto: Walt Disney)

Timothée Chalamet portrætterer Bob Dylan i James Mangolds ventede biopic ’A Complete Unknown’, hvor han ganske opsigtsvækkende selv synger.

Filmen følger den amerikanske sanger og sangskriver som ung, hvor han rejser fra Minnesota til New York, og ikke mindst da han 1965 spiller sin legendariske koncert på Newport Folk Festival og skyder nyt liv i folkemusikken.

I en ny trailer, som netop er landet, gør Dylan store indtryk i musikindustrien og vækker opsigt, da han går den elektriske vej. Vi ser også mere af hans romantiske og professionelle forhold til musikeren Joan Baez (Monica Barbaro), som dog også kalder rockstjernen for »lidt af et røvhul«. Derudover møder vi også den fiktive karakter Sylvie Russo (Elle Fanning) og får en forsmag på Boyd Holbrook, der portrætterer Johnny Cash.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netop Cash er en musiker Mangold før har skildret på film med ’Walk the Line’. Instruktøren står desuden bag ’Le Mans ’66’ og ’Logan’. Han har skrevet manuskriptet til ’A Complete Unknown’ i selskab med Jay Cocks.

Castet lyder derudover på navne som Edward Norton, Scoot McNairy, Dan Fogler og Charlie Tahan. Chalamets seneste filmrolle var tidligere i år som Paul Atreides i Denis Villeneuves blockbusteropfølger ’Dune: Del 2’.

’A Complete Unknown’ har dansk premiere 20. februar 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af