Kanye West sagsøgt af tidligere assistent for drugging og seksuelt overgreb

Kanye West sagsøgt af tidligere assistent for drugging og seksuelt overgreb
Kanye West. (Foto: MEGA/GC Images)

Kanye West er nok engang blevet sagsøgt.

Denne gang af sin tidligere assistent Lauren Pisciotta, som også sagsøgte den amerikanske rapper tilbage i juni for sexchikane, kontraktbrud og uretmæssig opsigelse.

Pisciotta sagsøger nu Ye for drugging og seksuelt overgreb, som angiveligt skulle være foregået under en studiesession med hiphopmogulen Sean “Diddy” Combs, der også har en ret omfattende retssag i horisonten.

Ifølge TMZ, som har fået adgang til retssagspapirerne, hævder Pisciotta, at hende og en tidligere unavngiven klient havde fået serveret alkohol til studiesessionen, »som alle skulle drikke, hvis de gerne ville blive«.

Alkoholen blev serveret til hende af Kanye West, hvor hun efterfølgende begyndte at føle sig desorienteret. Dagen derpå vågnede hun og kunne ikke huske noget fra den forgangne aften udover »enorm skam og forlegenhed«.

Hvad hun oprindeligt har haft opfattet som, at hun blot havde opført sig fjollet efter at være blevet roofiet, har hun senere fået bekræftet fra West selv, at de var sammen den aften. Sådan lyder det i retssagsfilerne.

Mens Diddy er nævnt i papirerne, da han var medvært til studiesessionen, anklages han ikke af Pisciotta.

TMZ har rakt ud til Kanye West og hans repræsentanter, men har ikke fået nogen kommentar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af