L.O.C. er tilsyneladende blevet standup-komiker

L.O.C. er tilsyneladende blevet standup-komiker
L.O.C. (Foto: Nikolaj Osorio Hires)

Det her ligner et af årets mere uventede professionsskift: L.O.C. har tilsyneladende sat sig for at kaste sig ud i en karriere som standupkomiker.

Søndag aften dukkede rapperen op til showet ‘Bros’ af de fire komikere Melvin Kakooza, Hadi Ka-koush, Mahamad Habane og Joel Hyrland, der fandt sted i Djurslands Bank Arena i Aarhus.

Ved den lejlighed gav L.O.C. smagsprøver på komiktalentet, og der blev efterfølgende delt flyers ud med links til et kommende standupshow af rapperen i Aarhus. Det skulle foregår i Musikhuset den 25. april 2025.

Det rapporterer Din Avis Aarhus, der i øvrigt roser rapperens standup-skills: L.O.C. var »overbevisende i rollen som komiker og fik velfortjente klapsalver fra publikum«, lyder det.

L.O.C. på NorthSide i 2019. (Foto: Thorsten Iversen)

Optrædenen til ‘Bros’-showet kommer efter en weekend med meget spekulation om L.O.C.’s nye karriere.

Først kunne Se & Hør fortælle, at de havde snuset sig frem til en officielt udseende hjemmeside med information om en kommende standup-turné med rapperen.

Siden har blandt andre B.T. forsøgt at få bekræftet touren af bookingselskabet All Things Live, men uden held.

Nu er der altså delt flyers ud om showet.

Helt ny er L.O.C.’s interesse for standup dog ikke. B.T. beretter, at han før har optrådt til open mics, og på Reddit kan man også finde beretninger om rapperens alternative karriere.

2025 kan altså blive året, hvor standupkarrieren for alvor tager fart.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af