Musikverdenen er i chok efter Liam Paynes død: »Jeg kan ikke tro, han er væk«

Musikverdenen er i chok efter Liam Paynes død: »Jeg kan ikke tro, han er væk«
Liam Payne. (Foto: Dave Benett/Getty Images for Annabel's)

Det er kommet som et chok for mange, at Liam Payne i går døde pludseligt som kun 31-årig. Det tidligere One Direction-medlem faldt fra en balkon på et hotel i Buenos Aires i Argentina.

Udover at mange fans udtrykker deres sorg, er der kommet reaktioner fra en række skikkelser fra musikkens verden.

Popstjernen Charlie Puth har således skrevet følgende på en Instagram Story: »Jeg er i chok lige nu. Liam Payne var altid så sød mod mig. Han var en af de første store stjerner, jeg fik lov at arbejde med. Jeg kan ikke tro, han er væk«.

Han har desuden delt et foto med Liam Payne.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den elektroniske stjerne Zedd, som har samarbejdet med Liam Payne, skriver: »R.I.P. Liam. Jeg kan ikke tro, det er ægte… fuldstændig hjerteknusende«.

Der er også kondolencer fra hiphoppens verden.

Juicy J har skrevet »Jeg kan ikke tro det, lad os bede for familien«, mens Ty Dolla Sign har delt videoer af Payne på sin Instagram Story med følgende ord: »Vi talte sammen for to dage siden, min ven. Jeg kommer til at savne dig«.

Paris Hilton har skrevet: »Jeg er ked af at høre nyheden om Liam Paynes død. Jeg sender kærlighed og kondolencer til hans familie og nærmeste. Hvil i fred min ven«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af