Trailer: Kom tættere på Amy Winehouse i Cannes-rost ‘Amy’-dokumentar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Amy’, Asif Kapadias dokumentar om den alt for tidligt afdøde Amy Winehouse, har allerede lagt anmelderne ned ved sin premiere i Cannes, og nu er den fulde, officielle trailer til den kontroversielle dokumentar endelig landet, der giver et lidt mere dybdegående og intimt indblik i den tragiske skæbne end den første teaser.

Ligesom Brett Morgens fremragende Kurt Cobain-dokumentar ‘Montage of Heck’ består ‘Amy’ af et væld af privatoptagelser og interviews med dem, der kendte den rigtige Amy. Alligevel har sangerindens familie siden taget afstand til filmen for at male et usandt portræt af Winehouse, men tjek traileren ud og bedøm selv, når filmen får biografpremiere herhjemme den 30. juli.

Læs også: Kontroversiel Amy Winehouse-dokumentar får dansk premiere i samarbejde med Soundvenue

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af