Lars Mikkelsen vender tilbage i ‘House of Cards’ – se traileren

Lars Mikkelsen brillerede som en Putin-lignende russisk præsident i fire afsnit af tredje sæson ‘House of Cards’. Og alle havde nok regnet med, at det så var dét ‘HoC’-eventyr.

Men den nye trailer for fjerde sæson af serien afslører, at Lars Mikkelsen såmænd vender tilbage i Netflix’ flagskibsdrama. Han ses 00.41 inde i videoen i noget truende positur over for Claire Underwood, som han med demonstrativ magt charmerede i forrige sæson til Franks store fortrydelse.

Hvor meget Lars Mikkelsen optræder i den nye sæson, vides endnu ikke. Men bølgerne går at dømme ud fra den nye trailer på alle måder højt med en hamrende vred Frank Underwood og en nærmest horrorlignende stemning.

‘House of Cards’ vender tilbage på Netflix 4. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af