Se den nye trailer for ‘Kill Your Friends’ med Nicholas Hoult – morderisk film om musikbranchen i 90’erne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

26-årige Nicholas Hoult har allerede slået sit navn fast som Beast i X-Men-filmene og Nux i ‘Mad Max: Fury Road’, endda i en sådan grad, at hans navn ofte diskuteres som en mulig afløser for Daniel Craig som den næste James Bond.

Næste gang vi får den unge brite at se på det store lærred er i ‘Kill Your Friends’, en mørk komedie om Cool Brittania – den britiske musikbranche i 90’erne, der oplevede stor succes med Oasis, Radiohead og Blur – som giver markante ‘American Psycho’-vibes.

Hoult spiller nemlig en A&R-fyr, der ikke skyr nogen midler. Eksempelvis er han ikke bleg for at kvæle en konkurrent før en snarlig fyringsrunde for at forbedre sine egne chancer for at nå til tops i branchen. I det hele taget er der lagt op til et indblik i den grimme bagside af musikbranchen.

‘Kill Your Friends’ er baseret på en bog af John Niven og er instrueret af Owen Harris (‘Black Mirror’). Den danske premiere er endnu uvis, men et godt bud er til december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af