Se en ond Pilou Asbæk i traileren til Hollywood-storfilmen ‘Ben-Hur’ med Morgan Freeman

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forleden fik vi et glimt af Pilou Asbæk i traileren til den nye sæson ‘Game of Thrones’, og nu dukker den danske skuespiller op i endnu en international storproduktion.

Asbæk spiller onde romerske guvenør Pontius Pilatus i den kommende genindspilning af klassikeren ‘Ben-Hur’. Titelrollen indtages af Jack Huston, som især er kendt for sin faste rolle som krigsveteran med et halvt ansigt i ‘Boardwalk Empire’. Også Morgan Freeman er på rollelisten som Sheik Ilderim (med dreadlocks), der hjælper den jødiske prins Judah Ben-Hur, som sendes i slavelænker, dømt for en forbrydelse, han ikke har begået, og siden beslutter sig for at få hævn.

William Wylers klassiker fra 1959 havde Charlton Heston i titelrollen og var en af datidens dyreste film, hvilket dog blev omsat til 11 Oscar-statuetter. Der er med andre ord noget at leve op til for den nye film, der er instrueret af russiske Timur Bekmambetov, som slog igennem med de visuelt vilde ‘Nightwatch’ og ‘Daywatch’ og siden i USA har lavet ‘Wanted’ og ‘Abraham Lincolm: Vampire Hunter’.

Der ser ud til at være smæk for skillingen i hans version af ‘Ben-Hur’, og især skal det blive spændende at se, hvordan han forløser det berømte hestevæddeløb fra originalen. Et ræs, hvor Pilou Asbæk er temperamentsfuld og storgrinende overdommer i bedste Joaquin Phoenix-i-‘Gladiator’-stil.

‘Ben-Hur’ får formentlig dansk premiere til sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af