I Ricky Gervais’ fodspor: Jimmy Fallon bliver vært for Golden Globes i 2017

I Ricky Gervais’ fodspor: Jimmy Fallon bliver vært for Golden Globes i 2017

Selvom Golden Globe-prisuddelingen har eksisteret siden 1944, så var det først i 2010, at programmet fik en vært – og hvilken én. Ricky Gervais har både vakt latter og forarget gæster og seere, når de gyldne globusser skulle overrækkes, og hans britiske bramfrihed er blevet et varemærke for det årlige show.

Tina Fey og Amy Poehler løftede flot teten som værter efter Gervais, og nu får en ny herre chancen. Late-night værten Jimmy Fallon fra ‘The Tonight Show’ bliver vært for prisuddelingen i 2017, skriver Deadline.com. Hvorfor valget faldt på Fallon, der var vært for Emmy-uddelingen i 2010, forklarer NBC’s formand Bob Greenblatt:

»Det her er den mest spontane og uhæmmede prisuddeling på tv, og Jimmys legende og afvæbnende komiske sans gør ham til den ideelle vært for at styrke og ophøje følelsen af humor og grænseløshed, som gjorde Golden Globes til en af de førende begivenheder i hele tv-året«.

Golden Globes 2017 bliver sendt den 8. januar, og selv Jimmy Fallon har svært ved at udholde ventetiden – og dy sig for ikke at lave den første joke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af