Se fan-traileren, der fortæller historien om Obi-Wan Kenobi efter ’Star Wars: Epsiode III’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kenobi: A Star Wars Story Teaser from Rich Williamson on Vimeo.

Hvis man ikke er helt på dupperne, kunne man narres til at tro, at ’Star Wars’-universet var ved at blive udvidet igen med en ny film, når man ser traileren til ’Kenobi: A Star Wars Story’.

Den dukkede op på Vimeo for to dage siden, men der er ikke tale om endnu en spinoff-film i stil med ’Rogue One: A Star Wars Story’, der foregår i Star Wars-universet uden at følge de oprindelige hovedpersoner. Det er nemlig ultrafanen Rich Williamson, der til daglig arbejder som klipper og fotograf, der har stykket traileren sammen med klip fra andre eksisterende film.

Traileren viser, hvad Obi-Wan Kenobi laver mellem ’Star Wars: Episode III – Sithfyrsternes hævn’ (2005) og episode IV, den originale ’Star Wars’ fra 1977, hvor jedi-mesteren lever i eksil på planeten Tatooine, hvor han agerer surrogatfar for Luke Skywalker.

I ’Star Wars: Epiode III’ spiller Ewan McGregor Obi-Wan Kenobi, men de fleste af optagelserne i traileren stammer fra ’Last Days in the Dessert’ fra 2015, hvor McGregor spiller Jesus, der faster og beder i 40 dage i ørkenen, der minder meget om den golde sandplanet Tatooine.

Der er også klip fra de to nævnt ’Star Wars’-film, og tilsammen antyder traileren en historie om Obi-Wan Kenobi, der har dårlig samvittighed over, at han var med til at ødelægge republikken.

Den virkelige spinoff ’Rogue One: A Star Wars Story’, hvor Mads Mikkelsen har en rolle, skulle få premiere i år, og der er også rygter om, at en film om Han Solos unge år er på vej.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af