Verdens mest ekstreme punksanger får nyt liv i dansk dokumentar – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musikdokumentaren har kronede dage i disse år med højdepunkter som ‘Searching for Sugar Man’, ‘Amy’, Kurt Cobain-filmen ‘Montage of Heck’ og Nick Cave-filmen ‘20,000 Days on Earth’.

Nu kommer en dansk film, der afsøger et mere outreret – men ikke mindre underholdende og potentielt hjerteskærende – hjørne af musikhistorien.

Sami Saifs ‘The Allins’ tager afsæt i GG Allins, en af de mest ekstreme punkrock-sangere nogensinde, som blandt andet var kendt for at pisse, skide og onanere på scenen – når han da ikke angreb sine publikummer eller forvoldte skade på sig selv.

Men der gemte sig også et menneske bag sangeren, der døde i 1993. Et menneske med en mor, en bror – en familie. Og det er dette menneske, den danske instruktør forsøger at finde ind til i sin nye film, som bygger på samtaler med netop Allins efterladte, der ud fra traileren at bedømme ligner fascinerende bekendtskaber.

Traileren varsler en uundgåeligt underholdende, men også oprigtigt nysgerrig dokumentar om manden, hvis gravsted stadig bliver besøgt af fans, der urinerer ud over det for at hædre legenden.

Sami Saif er en af dansk dokumentars store profiler, især kendt for den selvbiografiske ‘Family’ og Tommy Seebach-filmen ‘Tommy’.

‘The Allins’ får ordinær premiere 9. april, men vises allerede under den nært forestående CPH:DOX-festival den 16. og 26. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af