Homosensationen ’Call Me by Your Name’ har fået en smuk første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ved dette års Sundance Film Festival var den store anmeldersensation Luca Guadagninos ’Call Me by Your Name’, der lige nu står til en score på Metacritic på skyhøje 98 ud af 100.

’Call Me by Your Name’ er en erotisk historie om en homoseksuel forelskelse, som vores egen Sundance-udsendte beskrev med lovprisende vendinger: »Som den stormende forelskelse, man har svært ved at få andre til at forstå, fordi det kun er én selv, der har oplevet den«.

Et lille glimt af denne intense forelskelse kan man opleve i filmens første, dybt poetiske trailer, som er perfekt understøttet af en ny komposition fra Sufjan Stevens.

Filmen, der bygger på André Acimans roman af samme navn, er en romantisk dannelsesfortælling om den italiensk-amerikanske Elio (spillet af fundet Timothée Chalamet), der begynder en seksuel opblomstring over en sommer i slut-80’erne, hvor hans familie har den ældre amerikanske studerende Oliver (Armie Hammie) boende i deres feriebolig i Italien.

Forholdet mellem Elio og Oliver skulle efter sigende besidde en ynde og erotisk fylde, der kan klare sammenligninger med nyere hovedværker i genren som ’Brokeback Mountain’ og ’Weekend’. Mange anmeldere mener desuden, at den tidligere så udskældte blockbuster-gift Armie Hammer (’Lone Ranger’ og ’Spionen fra U.N.C.L.E’) har gode chancer i spillet om Bedste Hovedrolle ved næste års Oscar-uddeling. Rollen i ’Call Me by Your Name’ er den seneste i en række af mindre produktioner, som også tæller ’Nocturnal Animal’ og ’Free Fire’, hvor Hammer med succes har forsøgt at slibe sin glansfigur til.

Udover Chalamet og Hammer ses den allestedsnærværende Michael Stuhlbarg (senest ’Fargo’ sæson 3 og ’Arrival’) og den italienske skuespillerinde Amira Casar som Elios forældre.

Instruktør Luca Guadagnino er et navn, som nok primært ringer en klokke hos arthouse-publikummet. Han har lavet de sanselige ’I Am Love’ og senest ’A Bigger Splash’ fra sidste år, begge med Tilda Swinton. Nu kan han få et større gennembrud, for han har også et remake af Dario Argentos giallo-klassiker ’Suspiria’ på vej.

’Call Me By Your Name’ har i forhold til realase-dato en Oscar-banet vej med Toronto Film Festival-særvisning i september og dernæst en bred premiere i USA den 24. november. Hvornår, vi får den at se i Danmark, er endnu uvist.

Læs også: Vi har set filmen, der bliver kaldt en revolution for homokærlighed på lærredet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af