De underskønne wrestlingdamer i ’GLOW’ vender tilbage med sæson 3

De underskønne wrestlingdamer i ’GLOW’ vender tilbage med sæson 3
Alison Brie i 'Glow'.

Netflix forlænger wrestling-komedieserien ’GLOW’ med en tredje sæson, der følger de energiske kampkvinder i ti spritnye afsnit. Serien havde premiere i juni sidste år, og er i år nomineret til otte Emmy-priser, blandt andet i kategorien Bedste Komedieserie.

’GLOW’ er inspireret af 80’er-showet af samme navn, der ligesom den aktuelle Netflix-serie følger en række fiktive skuespillere, dansere og stuntkvinder, der forsøger at gøre karriere inden for showbusiness.

Seriens hovedkarakter spilles af Alison Brie i rollen som den arbejdsløse skuespilleraspirant Ruth Wilder, der kæmper med at bryde igennem i 80’ernes Los Angeles, da hun ved en tilfældighed havner i et kvindedystende wrestlingprogram for ‘Gorgeous Ladies of Wrestling’, som måske kan blive et springbræt ind i skuespilkarrieren. Iført spandex, glitter og højt hår kæmper Ruth med og mod 12 andre håbefulde Hollywood-misfits – ledet af en falleret instruktør spillet af Marc Maron – med næb og lakerede negle for at skabe sig et navn i filmbranchen.

Serien er skabt af Liz Flahive og Carly Mensch, der har arbejdet som producere på henholdsvis ‘Homeland’ og ‘Orange is the New Black’ – skaberen af sidstnævnte, Jenji Kohan, sidder i øvrigt på en producerpost i ‘GLOW’.

De to første sæsoner af ‘GLOW’ kan ses på Netflix, og det er endnu uvist, hvornår tredje sæson får premiere.

Læs også: ’GLOW’ sæson 2: Mavepustere og cunt-punches i eminent Netflix-komedie

Læs også: Hollywoods billede af kvindegrupper er stopfyldt af klichéer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af